Warning: Use of undefined constant headerfixedsocial - assumed 'headerfixedsocial' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 726

Warning: Use of undefined constant fixed_icons - assumed 'fixed_icons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 727

Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288

Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305

Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306
1M3Q |  Tre kvinder søges

Tre kvinder søges

Jeg har indset, at det kan være vanskeligt at vælge kun én kvinde, og derfor skal du være parat til, at jeg har flere kvinder i mit liv. Dette kan være lidt af en udfordring, men jeg kan love dig fuld opmærksomhed, når vi er sammen. Vores forhold skal baseres på en gensidig lyst og forståelse for disse regler.

De tre kvinder, jeg søger, kan kategoriseres således:

# 1 Den eksotiske

Du er eksotisk, såvel af udseende (ja, jeg er som de fleste mænd visuelt orienteret) som af sind, og du kan være ret impulsiv. Du er bevidst om dine feminine fordele, og du bringer den stolte jæger frem i mig – se, jeg har nedlagt det bedste bytte.

Vi vælger hinanden til, men vi ejer ikke hinanden.

# 2 Min soulmate

Du er indbegrebet af tryghed, vi kan betro hinanden alt, og vi kan forestille os at blive gamle sammen. Men der vil altid være andre i vores respektive liv også, fordi ingen kan være alt for en anden.

Dermed ejer vi kun hinanden, når vi er sammen.

# 3 Den friske og lidt vilde

Du er ung nok til at betragte vores forhold som et skridt på vejen, en glæde, du ikke vil gå glip af. Jeg kan garantere, at du får oplevelser ud over dit sædvanlige liv, og tilsvarende kan jeg opleve et pust af overraskelser.

Vi ved dog begge, at der ingen garanti er for en evig tid sammen for os.

Nu hvor tælleren står på 48 år, har jeg en vis glæde og stolthed over, at jeg hverken er skaldet eller gråhåret. Jeg holder mig i form, behøver ikke passe på vægten og sætter stor pris på god mad, dejligt selskab og såvel fysisk som intellektuel sparring med kvinder.