Warning: Use of undefined constant headerfixedsocial - assumed 'headerfixedsocial' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 726

Warning: Use of undefined constant fixed_icons - assumed 'fixed_icons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 727

Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288

Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305

Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306
Mail fra en rigtig steg – afsnit 6 | 1M3Q

Mail fra en rigtig steg – afsnit 6

Utroligt som en arbejdsdag kan gå med overspringshandlinger, men i dag fik jeg endelig sparring til min nye model. Fra uventede vinkler, men helt klart værdsat.

Det startede med en mail fra Marie, som jeg pudsigt nok lærte at kende for en del år siden, hvor jeg også havde en dating profil på nettet. Dengang mest for at undersøge, hvad begrebet egentlig indebar. Der var så meget hype i medierne, at jeg satte mig for at teste det af. Bortset fra en række ubetydelige dates, blev jeg rigtig gode venner med Marie. Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde en del tilfælles på det mentale område, og at der ikke var grobund for et decideret forhold. Men timevis af gode og dybe samtaler skal ikke undervurderes. Hun flyttede for nogle år siden til Kalundborg, væk fra byens intensitet, og vi har kun haft sporadisk mail kontakt siden. Typisk nok skrev hun her efter en sommer, hvorfra hun vedhæftede nogle vidunderlige billeder af hverdagen i det, jeg driller hende med, er udkantsdanmark. Hun lader til at have fået nok af isolationen fra byens puls, alene med sin hund og kat, og forventer at komme retur, hvilket skal blive hyggeligt nok. Trods min motorcykel, har jeg ikke fået besøgt hende tilstrækkeligt.

Hun spørger, hvordan jeg går og har det, og bitcher lidt over, at jeg ikke holder hende opdateret. Men denne gang kan jeg fortælle nyt:

Kære Marie,
Hvor må du dog have nydt freden derude i udkanten. Tusind tak for de dejlige, visuelle indtryk. På en måde forstår jeg godt, at du savner København, og mon ikke ejendomsmarkedet snart kan give dig en fornuftig pris igen? Måske er det ikke den bedste årstid at sælge, men du kan vel altid benytte dig af en solgt-eller-gratis mægler og dermed ikke risikere det store.
Herfra kan jeg fortælle, at jeg har oprettet en ny dating profil (ja, dét kommer nok lidt bag på dig, kan jeg tænke). Men denne gang efter en helt speciel model. Ser du, jeg søger tre forskellige kvinder. Det er gået op for mig, at jeg skal finde en side frem fra min personlighed, som ikke kan negligeres. Nemlig at jeg tiltrækkes af meget forskellige sider ved kvinder. Vi har nogle gange tidligere været omkring emnet, så måske er du ikke helt så overrasket, endda. Den konkrete inspiration fik jeg fra en, der hedder Elizabeth, som i foråret søgte tre mænd. Det kan du læse om her: www.enkvindetremaend.dk

Stikordene, eller de væsentligste karakteristika om du vil, er henholdsvis Den Eksotiske, Min Soul Mate og Den friske, lidt vilde. Projektet er ganske nyt, og jeg har endnu ikke været på nogle dates, men det begynder at tage form. Hvorfor ikke være ærlig og indrømme, at det er yderst sjældent, to personer passer så godt sammen, at de kan være alt for hinanden – i hvert fald i vores tid og kultur. Det er anderledes, hvis man for at overleve er nødt til at være to. I mere primitive samfund, hvor de hverken har vaskemaskine, køleskab eller andre hjælpemidler, er der langt større mening i at deles om opgaverne i en families hverdag. Tilsvarende for nogle generationer siden i vores egen kultur, hvor det var reglen nærmere end undtagelsen, at kvinden sørgede for, at alt fungerede i hjemmet. Nu om dage er det nærmest flovt, hvis den ene part vælger at være hjemmegående i længere tid. Den følgende stress og mangel på gensidig afhængighed… Nej, der er ikke grund til at uddybe dette mere. Du er helt med, er jeg sikker på.

Anyway. Jeg har altså valgt at kaste mig ud i dette med åbent sind og er spændt på at se, hvordan det udvikler sig. Som du ved, har jeg sat stor pris på at bo alene i lang tid nu, men de 175 kvadratmeter begynder alligevel at føles lidt tomme. Og nu vil du sikkert spørge, om jeg har tænkt mig at indrette mit penthouse som harem? Igen vil jeg være ærlig og sige, at jeg endnu ikke har en forgyldt plan, men er parat til at blive forført af de rette kvinder. Og den første date er næste uge! KH Christian

Netop som jeg sendte mailen af sted til Marie, poppede et chat-vindue op fra Laura, som for nogle år siden blev kæreste med min gode ven, Daniel. De er ikke længere sammen, men vi kan alle tre sagtens finde på at mødes over en øl ved sociale lejligheder, og holder på den måde stadig kontakt hele vejen rundt. Klart nok er det Daniel, jeg ser oftest, men det er rart, at Laura ikke er forsvundet helt.

Laura: Hej Christian – er du ved skærmen?
Christian: Ja, sidder lige med lidt overspringshandlinger…
Laura: Hvordan går du og har det? Længe siden!
Christian: Jotak, jeg er i gang med et nyt projekt – hehe.
Laura: Hvad har du nu fundet på?
Christian: Jeg søger aktivt efter 3 kvinder – på net dating!

Lige så pludseligt, som hun startede chatten, blev hendes status nu sat som fraværende, men det er med garanti, fordi hendes chef kom hen og forstyrrede. Hvilken irritation det må være, at have en chef. I ventetiden kan jeg lige gå ind og se, om der er kommet nye henvendelser.

Nye fangster, jovist. Og den sidst ankomne, blot få minutter forinden, dén matcher – med stor bravour. Alene profil-billedet gør mig helt blød i knæene og hård et vist andet sted. Katteøjne, langt og mørkt hår med slangekrøller, der ser ud til at gå langt ned ad ryggen. Et fantastisk smil, der indbyder til lidt af hvert. Hendes læber så flot svungne, at jeg bliver helt hypnotiseret dér og da. Hendes glød er som en blanding af honning og nougat. Hverken lys eller mulat, men afgjort en ægte latino. Svært at se, om hun er fra det sydlige Europa eller længere væk fra, men hold da lige op! Eller rettere hold netop ikke op!

At hun i tillæg beskriver sig selv som en selvstændig kvinde, med orden i økonomien og et job, hun betragter som sin hobby, disse detaljer giver hende kun ekstra points. Hende må jeg bare møde. Havde hun oplyst sit telefon nummer, ville jeg have ringet med det samme.

Hej Karla,
Tak for din henvendelse. Du er nu nummer ét i køen og vil blive betjent snarest. I mellemtiden kan jeg oplyse, at et personligt møde kan arrangeres og stærkt anbefales. Du har gjort stort indtryk allerede, trods din korte introduktion. Men du vil gøre os begge glade, det er jeg overbevist om, hvis du sætter en time af til at mødes over en kaffe eller et glas vin i den nærmeste fremtid.
Christian

Jeg nåede slet ikke at kigge de andre igennem, for som forventet dukkede Laura op i chat-vinduet igen.

Laura: er du gået helt fra forstanden?
Christian: LOL – måske
Laura: Midtvejskrise?
Christian: Tror jeg ikke – men sjovt og nyt!
Laura: Det må jeg høre mere om snart.
Christian: Giver dig en melding, når jeg skal ud med gutterne næste gang, OK?
Laura: Count me in!

Det har længe været en uformel tradition at mødes med tre af mine venner, Daniel og hans kumpaner, Kasper og Mikkel over noget humle omtrent en gang månedligt. Som oftest handler samtalerne om diverse tekniske udfordringer, som for eksempel opsætning af email servere, valg af det bedste operativ system eller fremvisning af den seneste gadget. Rent mandelir. Men når Laura en gang i mellem deltager, har det en positiv effekt på samtale-emnerne. Så hører vi lidt om hendes to drenge, for hvem Daniel en kort årrække var en rigtig god indflydelse som pap-far. Ikke at de har taget skade af at vokse op kun med en mor, men Daniel kunne sætte grænser. Desværre blev netop dette karaktertræk – eller skulle jeg sige – denne forskel mellem Laura og Daniel, hovedårsagen til at de endte med at bryde op. Det er altid vanskeligt at træde ind som en slags reserve-forælder, og de er næppe historiens eneste par, som trods gode odds valgte hinanden fra til sidst. Heldigvis er de gode venner endnu.

Svar fra Marie. Ikke uventet og skønt med lidt opmuntring.

Kære, skøre Christian,
Jeg kender ingen som dig, der kan begive sig ud på eventyr så spændende og anderledes. Ærgrer mig endnu mere over, at jeg er flyttet fra hovedstaden, for kun et skarn ville ikke nyde at følge udviklingen i dette projekt på nærmere hold. Der er ingen tvivl i mit sind om, at du dels får mange svar og dels vil opleve, at din profil bliver læst af rigtig mange. Kvinder har det med at sladre i venindekredsen, når de finder sådan en provokerende opfordring. Jeg vil gætte på, at du får svært ved at vælge og beholde dit ellers altid kølige overblik. Rod dig nu ikke ud i alt for besværlige situationer. Og lov mig for guds skyld et par ting. Hold mig orienteret, hold dig selv ærlig og hold på hat og briller undervejs. Jeg forudser en turbulent tid i dit liv de næste par måneder.
Din Marie

Åhja, hun er god! Med sikkerhed også ved at gå op i limningen over ikke at kunne følge med tættere på. Men herregud, emails er vel til for at blive brugt. Fremover har jeg i det mindste lidt mere at fortælle om, end hverdagens øvrige trummerum. Så jeg skriver mig bag øret, at hun skal få lidt flere nyhedsbreve herfra end tidligere.

Nok for i dag om parforholdets kvaler. Jeg har brug for en sidste overspringshandling i form af et gensyn med The Big Blue. Verdens bedste film og jeg er så heldig at have den lange version i bedste digital udgave. Between what you know and what you wish, lies the secret of … The Big Blue! Jacques, Johana and Enzo, here I come.


Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20
One Response
Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20
to “Mail fra en rigtig steg – afsnit 6”

  1. Lars says:

    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-comment-images/wp-comment-images.php on line 12


Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 26
Trackbacks/PingbacksWarning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58
Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.