Warning: Use of undefined constant headerfixedsocial - assumed 'headerfixedsocial' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 726

Warning: Use of undefined constant fixed_icons - assumed 'fixed_icons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 727

Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288

Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305

Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306
De første svar – afsnit 5 | 1M3Q

De første svar – afsnit 5

Da jeg vågnede, vidste jeg, at det var på tide at checke, om der er kommet svar på min profil. Men jeg udsatte det nogle timer og lagde først en koncentreret indsats på en præsentation, jeg skal bruge til et kundemøde næste uge. Og fordi jeg arbejdede hjemme i dag, kunne jeg tage et par timer derefter til at checke op på indkomne svar på min dating profil – skønt at være sin egen chef!

Der er kommet 14 svar! Ikke at der var overvældende mange, men så meget lettere at overskue. Altid positiv, altid nysgerrig og altid tålmodig. Der kan stadig nå at komme flere henvendelser.

I det let overskuelige interface lagde jeg mærke til, at der var én, som havde svaret fra en profil uden foto. Jeg har mit princip om ikke at svare personer uden billede, men jeg læste trods alt den relativt korte besked:

Hej Christian,

Sjov annonce – håber du kan bevare overblikket, hvis du får tre så forskellige kvinder at dyrke sex med! Hende Elizabeth fik virkelig sin sag for, da hun lagde en annonce op.

Når jeg læser dine tre profiler, er jeg sikker på, at jeg har soulmate potentiale. Men jeg er også naiv omkring nogle af livets forhold, og har brug for en, der kan begå sig. Og jeg kan være fuldstændig eksotisk på den rigtige dag, så indtil videre byder jeg ind på alle tre. Men af forskellige grunde er vi nødt til at begynde med at maile sammen. Jeg kan desværre heller ikke sætte et billede på. Men giv mig lidt mere substans. Hvem er du, når det kommer til stykket?

Kh Lizzy

Nådada, en grådig kvinde der vil have det hele uden at give noget igen. Dét navn må helt klart være et alias. Med mindre hun har været til numerolog.

Hej Lizzy,

Grunden til, at jeg søger tre forskellige kvinder, er at jeg ikke længere tror på, at der findes én og kun én derude, som i længden kan gøre mig glad. Og hvorfor gå fra det ene forhold til det næste, hvis man kan forlænge varigheden af flere forhold til alles fordel? Jeg taler ikke om løse forbindelser eller elskerinder. Jeg går ind til dette med en forventning om, at det varer ved. Samtidig er jeg forberedt på, at der kan være langt mellem kvinder, der vil acceptere modellen. Men hvo intet vover etc. Dette betyder, at for at vi to kan komme på date, må du vælge en af de tre typer.

Christian

Tag den. Hende hører jeg nok ikke fra igen…Videre til næste.

Kære Christian,

Jeg har længe ledt efter en mand med stærk vilje, selvsikkerhed og power. Er du mand nok til at lægge sådan en profil op, som du har gjort, så er jeg kvinde nok til at ville møde dig. Livet er for kort til udenomssnak og svagpissere. Mød mig tirsdag i næste uge kl. 16 på Sommersko, så skal du få ungdommeligt og friskt selskab.

Linda

Tak skæbne! Et kvindfolk med ben i næsen. Hvor herligt. Måske også fordi hun ikke er kritiserende, men er umiddelbar, nysgerrig og selv viljestærk. Med mindre det hele ligger i hendes tastatur. Det skal blive interessant at møde hende, og ifølge hendes foto, er hun ikke den mørke og eksotiske type, men heldigvis ganske nydelig. Det slår mig pludselig, at dette kan gå hen at blive langt mere underholdende, end jeg havde forestillet mig.

Kære Linda,

Du kan finde mig på Sommersko næste tirsdag – og hvis du ikke kan genkende mig fra billedet, så kig efter en fyr, der sidder alene med en nyåbnet, kølig flaske Riesling og to glas.

Christian

Klokken nærmer sig halv seks, og jeg har ikke været uden for en dør siden min løbetur i morges. Tror, det vil gøre godt med en slentretur…

Undervejs til Frihavnen og via Kastellet hjem gik jeg og funderede. Har jeg kastet mig ud på for dybt vand? Begynder jeg at blive lidt nervøs over at skulle igennem en større håndfuld dates som en anden teenager? Nej, det er noget andet, der nager. Selvom det er længe siden bruddet med min eks-hustru, Liva, så spøger hun fortsat i min underbevidsthed. Hver gang jeg siden har involveret mig, kommer der minder frem, og det er umuligt ikke at sammenligne. Der var så mange gode minder trods den lidt heftige afslutning. Vi troede begge på, at vi havde fundet vores respektive soulmates. Vi kunne tale dybt om alt og gjorde det i lange aftentimer. Vores familier og venner forstod slet ikke, at vi brød op. Og det gjorde vi, når det kom til stykket, heller ikke – første gang. For vi fortsatte på et tidspunkt som kærester, selvom vi officielt var kørt gennem det juridiske skilsmisse cirkus. Ikke at det var besværligt, i grunden var der mere papirarbejde ved at blive gift.

Måske var vi for unge, da vi mødtes, men den undskyldning tvivler jeg nu på. Vi var begge midt i tyverne og kolleger en kort tid. Selvom vores professionelle liv førte os ad ulige baner, var vi et perfekt team på alle andre områder. Og jeg har ofte siden bruddet ærgret mig over, at jeg begyndte at føle mig for bundet. Mit forslag til, at vi skulle prøve at bo hver for sig, blev selvfølgelig opfattet som en dårligt indpakket opfordring til et fuldstændigt break, og dermed skilsmisse. Trods vores evner til at kommunikere intelligent og dybt om alverdens ting og sager, kom vi til kort, da det begyndte at handle om os selv på dén måde. Jeg håbede lidt på, at den opbyggede tro på en fremtid sammen kunne bære os igennem, men som månederne gik, blev det indlysende for mig, at det var en illusion. Hellere se tilbage på en guddommelig periode og komme videre, end kæmpe en på forhånd tabt kamp for os begge, tænkte jeg endelig efter en masse tovtrækkeri.

Da hun for nogle år siden ringede på min dør klokken halv seks om morgenen, fordi hun havde mistet sine nøgler på en bar og i den grad var en ‘damsel in distress’ var der ikke langt til handling. Vi ringede til en låsesmed, og jeg kørte hende hjem og lagde ud for de to tusinde kroner, en sådan service koster. At hun havde været i byen og været mere end uheldig er bare beskrivende for hendes væsen.

Men hændelsen gjorde udslaget til, at vi fandt sammen igen som kærester for anden gang. Der var dog i sidste ende ingen anden udvej end at indse, det ikke skulle blive os som livslange partnere.

Nu har hun fundet en ny kæreste og oven i købet fået en datter. At hun trods vores enighed om ikke at ville være forældre alligevel valgte at blive mor har undret mig, men vi har vel alle et standpunkt, til vi tager et nyt. Jeg tror, at hun er en god mor.

Når jeg nu tænker på hende, er det stadig med en øm følelse, lidt som at hun er en tabt søster eller i hvert fald et menneske, jeg har mistet og derfor stadig kan savne. Der er ingen tvivl om, at der fra min side stadig ligger en god del loyalitet og nok også en portion kærlighed. Sådan må det være.

Da jeg kom hjem fra min tankefulde gåtur, læste jeg resten af svarene på min profil. Det viste sig dog, at de to først læste var de klart mest lovende. Tilsyneladende befinder der sig en del kvinder på markedet, som enten sidder i et super kedeligt ægteskab, er ved at blive gammel-jomfruer eller simpelthen er blevet forladt midt i livet. Hvor er det egentlig sørgeligt.

Kære Christian,

Jeg tror, du er lige det krydderi, jeg går og savner i min hverdag. Mine børn er blevet voksne, og min mand er det længe siden, jeg var intim med. Jeg kan godt lide eventyr så vi kan mødes og dyrke lidt uforpligtende sjov. Fortæl gerne lidt mere om dine seksuelle præferencer.

Hede mulige elskerindeknus fra Barbara.

Hej Christian,

Jeg er single igen efter et ægteskab, der var dømt til at mislykkes. Vi opnåede aldrig den fortrolighed, du efterlyser – men jeg er helt med på, at der findes en soulmate til os alle derude. Og jeg kan godt sige dig at jeg trænger. Men da jeg også er blevet såret flere gange på nettet synes jeg vi skal begynde med at skrive sammen og så kan vi nok pejle os ind på, hvilke værdier, vi kan bidrage med i hinandens liv.

Kærlige og forventningsfulde hilsener,

Anna

Jeg må takke nej til de invitationer, for jeg er ikke på en frelsende mission her og er derfor nødt til at holde fast i min plan om at finde lige præcis, hvad jeg er ude efter. Barbara er gift og Anna virker alt for desperat. I andre missioner har jeg som regel haft succes, når blot jeg holdt mit fokus. Og for at holde fast i en gylden grundregel, handler det også om at se de positive muligheder. I løbet af de næste dage kommer der flere svar, det er jeg sikker på, fordi min profil har haft mange flere besøgende, end der er kommet input. De kære kvinder sidder nok og sveder ved tasterne…


Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58
Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.