Warning: Use of undefined constant headerfixedsocial - assumed 'headerfixedsocial' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 726

Warning: Use of undefined constant fixed_icons - assumed 'fixed_icons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/fixed-social-buttons/fixed-social.php on line 727

Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288

Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305

Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306
Tre kvinder søges – afsnit 3 | 1M3Q

Tre kvinder søges – afsnit 3

Dagen begyndte som alle andre hverdage: Jeg løb mine godt seks kilometer rundt om søerne, inden jeg cyklede ind til mit kontorfællesskab i Pilestræde. Vi er en gruppe af selvstændige med specialer indenfor diverse aspekter af IT, kommunikation og digitale medier, og vi drager alle nytte af hinandens kundskaber. Det passer mig storartet at være min egen chef, og jeg sætter pris på friheden til at arbejde, når det passer mig. Også til at kunne vælge at blive hjemme, men være online med samarbejdspartnere i alle dele af verden, når projekterne tillader det.

Men her til aften handler det om noget andet. At oprette en online profil, som kan være behjælpelig med at finde tre nye kvinder i mit liv. Og Elizabeth har sat noget i gang i mig med den model. Hun har været en katalysator for noget, der har ligget og ulmet i min underbevidsthed helt siden barndommen. Én kvinde er ikke nok.

Altså: Jeg må definere de tre ønsker. De tre kvinde-typer. Jeg må formulere det, så jeg afskrækker færrest mulige kandidater. Jeg skal være ærlig. Det skal være en profil med foto, fordi jeg selv ville fravælge at besvare henvendelser uden et eller flere billeder. Af profilen skal også fremgå, at jeg søger i et område nogenlunde nær København. At flytte til udkantsdanmark kræver mere end almindelig forelskelse, og selve datingen vil også blive et logistisk problem, selvom jeg er glad for at lufte kværnen. Helt ærligt: Ville jeg orke at køre til for eksempel Svendborg for at mødes over mokka med selv en nok så spændende kvinde, som jeg havde skrevet et par mails med? Don’t think so.

Godt så. Foto og område. Det er næsten som at være ejendomsmægler. Men uden de cliche-fyldte og floromspundne beskrivelser. Det er simpelthen for latterligt og får mig til at tænke på en gammel reklame for MMS teknologi. “Ja, jeg er sådan lidt latino” – hey, send et billede, honey!

Under min søgning på den interne og flere eksterne hard-diske efter billeder, jeg kunne lægge på min online profil, går det op for mig, at langt de fleste fotos er fra ferier foretaget de seneste år. Modsat forventningerne, efter vi alle er gået bort fra celluloid og fremkaldelse i dyre domme, har mine mange digitale kameraer ikke efterladt mig med visuelle minder – i hvert fald ikke med mig selv som motiv. At begynde på en hjemme-foto session virker også lidt absurd, så jeg må vælge nogle stykker ud blandt arkiverne. Det går nok ikke at vise for meget hud, med andre ord undertegnede i badebukser, for så risikerer jeg bare, at dating stedet censurerer. Et par portrætter er vel i orden? Men jeg har åbenbart solbriller på i langt de fleste tilfælde. Skal det virkelig være så svært? Og jeg er ikke engang kommet til beskrivelsen af mine ønskelige dates. Gud fri mig vel.

I et forsøg på at lægge forfængeligheden til side, beslutter jeg mig for at beskrive de kvinder, som skal henvende sig…

Kære kommende kvinde i mit liv. Du kan identificere dig med et eller flere af mine ønsker om den perfekte (nej, må hellere rette til passende)… den passende partner, der, som jeg finder balance i sig selv, men også savner en at dele alt det gode med.

Jeg har indset, at mine største udfordringer ligger i vanskeligheden ved at vælge, og derfor skal du samtidig være parat til, at jeg har flere kvinder i mit liv. Dette kan være lidt af en udfordring, men jeg kan love dig fuld opmærksomhed, når vi er sammen. Tilsvarende kan jeg love dig, at du aldrig vil blive udsat for jalousi fra min side – for ret skal være ret. At jeg er ærlig, og åbenlyst erklærer mit potentielle behov for flere typer af kvinder i mit liv, betyder samtidig, at jeg accepterer den samme indstilling fra din side. Hvis du er single og ser andre, er det i orden. Hvis du er i et forhold, men har brug for lidt ekstra krydderi ved siden af, er det i orden. Jeg kommer aldrig til at eje dig, ligesom du aldrig kommer til at eje mig. Vores forhold skal baseres på en gensidig lyst og en gensidig forståelse for disse regler.

Gosh, hvad har jeg gang i? Vil der virkelig være kvinder derude, som reflekterer på en sådan indledning? På den anden side, hvad har jeg at miste? Og hvis Elizabeth kunne finde sine mænd, så skal det ikke afholde mig for at finde mine tre kvinder!

Videre i teksten.

For nu at definere lidt mere præcist, hvad jeg er ude efter, vil jeg fortælle om de typer, som helt sikkert vil få svar på deres henvendelser.

En af de tre kvaliteter – eller typer, jeg søger, er Den eksotiske:

Du er eksotisk, såvel af udseende (ja, jeg er som de fleste mænd visuelt orienteret) som af sind. Du kan finde på meget impulsive ting, og du er formentlig enten af udenlandsk herkomst eller har sydlandsk blod i årene. Og jeg taler ikke om Langeland her, men decideret og ægte latino. Du er bevidst om dine feminine fordele, og du bruger dem til fulde. Når jeg går på Strøget med dig under armen, vil jeg glæde mig over at se alle de andre mænd, som vrider nakken af led for at nyde synet af dine svingende hofter, og det er oven i købet din helt naturlige gang. Jeg ved, at du er bevidst om denne kvalitet og sammen kan vi glæde os over, at du er sammen med en mand, der begærer dig for netop dine medfødte gener. Fordi du bringer den stolte jæger op i mig – se, jeg har nedlagt det bedste bytte. Og i vores fælles glæde finder vi mening, for du vil også kunne sole dig i visheden over at dele dit liv med ham, som var mand nok til at fange dig – i modsætning til alle de andre, der bliver angste for din skønhed. Når du mindst venter det, finder jeg på de mærkeligste ting, for du skal også have modspil. En dag har jeg planlagt en rejse eller såmænd bare tilberedt en middag, hvor du troede, at det var hverdag. Og fordi du er så åben for nye tiltag og uplanlagte oplevelser, vil sådanne impulser være helt i tråd med den, du er. Du kan ikke leve uden, og jeg kan ikke leve uden dig. Vi er begge klar over, at vi er til låns og vores fælles styrke i forholdet ligger i, at vi vælger hinanden til – så længe vi gør det. Og jo længere vi gør det, des stærkere vores binding.

Den anden kvalitet – eller type – Min Soulmate:

Du er indbegrebet af tryghed. Jeg kan betro dig alt, og vice versa. Vi er hinandens bedste venner, hver især udfylder vi de dele, som vore forældre besad i vores opvækst. Ikke bare at sammenligne med forældre, men også med søskende og venner op gennem puberteten. Vi stoler fuldt og helt på hinanden, og som med forældre, søskende og venner ved vi også, at der altid vil være andre i hinandens respektive liv, som spiller en tilsvarende vigtig rolle. Dermed ejer vi kun hinanden, når vi er sammen. Der skal også være plads til andre, og det er egentlig en nødvendighed for at få os til at fungere. Vi er begge bevidste om, at den anden har andre meningsfyldte relationer, men det er ikke en trussel mod det, vi har sammen. Vi kan forestille os at være sammen, når vi er gamle. Vi kan levende se for os, at vi sidder på en veranda og drikker the eller gin-tonic, mens vi ser solen gå ned. Vores liv er ment til at blive gamle sammen, fordi vi er soulmates. Fordi vi har denne indbyggede sikkerhed, betyder det intet, at vi begge har andre i vores liv – selv om det til tider indebærer dybere snakke med andre, helt andre oplevelser med andre og endda sex med andre. Hvordan kan det lade sig gøre, spørger du måske? Og mit svar er, at det skal lade sig gøre, fordi ingen kan være alt for en anden. Tænk lidt over det, min mulige, kommende soulmate.

Den tredje, og sidste (for ellers mister jeg overblikket) – Den friske og lidt vilde:

Du er klar over, at jeg kun er en midlertidig oplevelse i dit liv. Dermed er du også ung nok til at betragte vores forhold som netop: Et skridt på vejen, en glæde, du ikke vil gå glip af. Det siger sig selv, at vi ikke har langsigtede planer, men vi tager dagene, som de kommer. Jeg kan garantere, at du får oplevelser ud over dit sædvanlige liv, og tilsvarende kan jeg opleve et pust af overraskelser. Eftersom du formentlig er en del yngre end jeg, vil du nok bidrage med et pust af friskhed. Du søger til gengæld en vis form for tryghed, som jeg kan bidrage med, eftersom jeg er veletableret og har styr på alt det, dine jævnaldrende slet ikke har tænkt på endnu. Been there, done that. Jeg ved, hvor vi skal rejse hen for at få de bedste ferier. Jeg kender de bedste restauranter og ikke sjældent deres ejere. Du vil blive prinsesse og få mange oplevelser, du kan huske tilbage på, hvis vi ikke – til vores fælles forundring – vælger at fortsætte livet sammen. Det kan trods alt tænkes, at vi begge finder den ro, vi også begge leder efter midt i alt det spontane, som denne konstellation giver plads til?

Men, som indledningsvis sagt: Jeg er parat til, at du indgår et andet forhold vel vidende, at du er valgt, fordi du er ung og vi begge ved, at vores fælles glæde ikke er evig.

All right. Det var så formuleringen til mine tre kommende kvinder. Der bliver næppe nogle svar, som påstår, at de kvalificerer til alle tre, som Elizabeth var ude for. Der er nok nærmere risiko for ingen svar overhovedet. På den anden side, som et godt mantra vist nok lyder: Hvorfor ikke springe ud i det? Jeg fandt trods alt et par fotos under trawling af mine hard-diske, og de yder mit kontrafej nogenlunde retfærdighed, så om nogle få minutter skal der trykkes på knappen. Jeg genlæser lige min tekst.

Yes, den er hjemme. At jeg ikke fik talt med Robert forleden om det her gør ikke så meget, for på mandag kommer Ulrich til middag. Ulrich har jeg kendt, siden vi var henholdsvis syv og otte år gamle. Han er i færd med at vænne sig til livet som alene-dele-børn-far efter verdens længste forsøg på at redde et ægteskab. Vi har været gennem mange, dybe samtaler i tidens løb. Vi har endda været igennem problemet med, at jeg blev kæreste med hans eks-kæreste i de sene teenage år, hvilket nok er lakmusprøven på et venskab. Eftersom vores venskab har overlevet, kan jeg nok delagtiggøre ham i min nye plan. Og jeg er nysgerrig efter at høre hans input. Det er altid spændende at få sparring – ikke blot fra kvinder, selvom jeg historisk set er præget af kvindeligt input, men når det handler om mandlige valg og muligheder, er der stadig ikke noget så godt, som en god mandesnak. Og der er Ulrich formentlig mit bedste bud. At han så ind imellem kan bruge en hel aften til at fortælle om sine egne problemer er en del af prisen, og i hans for tiden værende problemer, kan jeg godt forstå behovet.

Det må nok vige lidt af pladsen på mandag, så jeg kan fortælle om min egen nyligt uploadede profil og hvilke forventninger, jeg forestiller mig, det afstedkommer. For det er da usandsynligt, hvis der slet ikke sker noget som helst, er det ikke?


Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20
4 Responses
Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 20
to “Tre kvinder søges – afsnit 3”

  1. Lakse says:

    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-comment-images/wp-comment-images.php on line 12
  2. En mand tre kvinder says:

    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-comment-images/wp-comment-images.php on line 12
  3. Anja Lysholm says:

    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-comment-images/wp-comment-images.php on line 12

  4. Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-comment-images/wp-comment-images.php on line 12


Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 26
Trackbacks/PingbacksWarning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58

Warning: Use of undefined constant woothemes - assumed 'woothemes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/enmandtrekvinder.dk/public_html/wp-content/themes/digitalfarm/comments.php on line 58
Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.